Op deze pagina vind u de algemene voorwaarden, zoals ze gelden per 01-01-2015.....

Door een bestelling te plaatsen ga u akkoord met de algemene voorwaarden, lees deze dus aandachtig door.

Alle prijzen genoemd bij de foto’s zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Bestellingen dienen vooraf betaald te worden, binnen een termijn van 8 dagen.
Is het geld dan nog niet binnen, dan ontvang je een herinnering per email. Wanneer er na 2 weken nog geen betaling heeft plaatsgevonden, vervalt de reservering van de bestelde artikelen.
De verzendkosten zijn gebaseerd op de tarieven van TNT-post. Als er iets verzekerd moet worden verzonden gaat dit in overleg met jou.
Om verzendkosten te besparen kun je er voor kiezen bestelde artikelen door ons te laten bewaren voor jou. De betalingstermijn van 8 dagen blijft wel gehandhaafd. Je kunt zelf aangeven wanneer je de opgespaarde artikelen wilt laten verzenden, je ontvangt dan een nota met de verzendkosten.
Alle artikelen worden met uiterste zorg verpakt, wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele beschadigingen tijdens het vervoer.
Ophalen van de bestelde artikelen kan bij ons thuis na een afspraak per email of telefoon, als dit binnen een week gebeurt mag er ter plekke worden afgerekend. Ben je niet in de gelegenheid het binnen een week af te halen, dan vragen wij een aanbetaling te doen.
Wanneer een artikel tegenvalt mag het binnen 2 weken teruggestuurd worden. De verzendkosten zijn voor jou. Na ontvangst van het pakket storten wij het geld terug op je rekening.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
tekst

betalen met:

 

​IDEAL / CREDITCARD

© 2012 - 2020 Vestingbrocante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel